Sivuston tekijänoikeudet, valokuvien käyttö ja muu käyttäminen.
Aloitus sivulle 

Sivustoillamme oleva materiaali ( tekstit ja valokuvat ja koko kotisivusto )ovat tekijänoikeudellisia ja nauttivat tekijänoikeutta . Niiden kaupallinen hyödyntäminen tai muu sellainen hyväksikäyttö on kiellettyä ilman lupaa silloin, kun niiden hyöty kohdistuisi muualle kun tekijälle itselleen..

Myönnämme usein lupia, esim. kuvia medialle, koulutuskäyttöön yms. Meillä saattaa lisäksi olla kuvapankissamme parempiakin kuvia, kun sivustollamme, joten kannattaa kysyä. Tämmöisissä yhteyksissä on ST-Torjunta mainittava jollei ole muuta sovittu. Ottakaa yhteyttä, mikäli haluatte käyttää kuvia tai muuta materiaalia sivustomme sisällöstä.

Täysin kilpailevaan toimintaan ja puhtaasti kaupallisiin tarkoituksiin myymme materiaalia erikseen. Hinta rakentuu kuvien ottamiseen ja käsittelyyn uhratuista summista. Lisäksi käyttämisessä tulee ilmoittaa, tarkalleen, että missä ja millä aikavälillä, missä yhteyksissä materiaalia käytetään.

Asiakkaillemme sivuston hyödyntäminen ja käyttö on ilmaista luonnollisesti, sillä sivustot on tehty asiakkaillemme.

Sivustomme osia/ linkkejä voi käyttää keskusteluissa, sillä niistä voi olla meillekin hyötyä uusien asiakkaiden ilmestymisenä tai yleistä hyötyä muuten suomalaisten parissa eli yleishyödyllistä merkitystä, kuitenkin siten, että maineellisesti ja kaupallisesti ainoa hyötyjä on st-torjunta-> sisäinen organisaatio -> tekijät.

.Jos ilmenee kysyttävää tai haluatte varmuuden käyttö-oikeuksista niin ottakaa yhteys sähköpostitse . Kiitos !